1η Συνάντηση: HIDRANT Yeast | Δημιουργικές ΗΙDRANT “ζυμώσεις”

Άξονας: Δικτύωση στις Γειτονιές της Πόλης: Σχεδιάζοντας για και με τις κοινότητες.

Η πρώτη επαφή και “δημιουργική ζύμωση” των κατοίκων του Χαλανδρίου και φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με το έργο CULTURAL HIDRANT υλοποιείται μέσα από μια σειρά θεματικών συναντήσεων. Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν και τη “σπονδυλική στήλη” της στρατηγικής ενεργοποίησης και εμπλοκής της HIDRANT κοινότητας και έχουν χαρακτήρα ενός “συλλογικού καφέ“.
Στόχος είναι, στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, τα μέλη της κοινότητας να οραματιστούν το Αδριάνειο Υδραγωγείο ως πολιτιστικό κεφάλαιο, ως υδάτινο πόρο και ως σημαντικό αστικό συντελεστή για τη συγκρότηση της τοπικής ταυτότητας τους και τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής τους. Τα αποτελέσματα από τις συζητήσεις καλούνται να επηρεάσουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του προγράμματος και να αποτυπωθούν στις χαρτογραφήσεις των αναγκών της HIDRANT κοινότητας.
Στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με το Αδριάνειο Υδραγωγείο, θα συζητήσουμε για αυτό ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, πηγή έμπνευσης, τοπόσημο και πόλο έλξης για τη γειτονιά του Χαλανδρίου.
Η 1η συνάντηση HIDRANT Yeast είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Χαλανδρίου και θα διεξαχθεί (μέσω zoom) την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 12.00–14.00.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec0YRdqJeBAF-4YkCNJ4etTT6dfvUkTuacp4IpunNia_KM9g/viewform
Συνδεθείτε εδώ: https://us02web.zoom.us/j/81997095347

 

Date

Απρ 18 2021
Expired!

Time

12:00 pm - 2:00 pm
Κατηγορία

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσεως