Διαμόρφωσε το δίκτυο μη-πόσιμου νερού της ΕΥΔΑΠ

Νέα έρευνα της ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Cultural H.ID.RA.N.T.

Δηλώστε τις ανάγκες σας σε νερό για πότισμα, καθαρισμό εξωτερικών χώρων και άλλες μη πόσιμες χρήσεις και συμβάλλετε στον σχεδιασμό του νέου δικτύου μη πόσιμου νερού από το Αδριάνειο Υδραγωγείο.

Λάβετε μέρος στην έρευνα της ΕΥΔΑΠ εδώ.

Η έρευνα πραγματοποιείται από την ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Cultural H.ID.RA.N.T. και στοχεύει στο βέλτιστο σχεδιασμό του νέου δικτύου μη πόσιμου νερού από το Αδριάνειο Υδραγωγείο στο Δήμο Χαλανδρίου. Επιπλέον, συμμετέχοντας στην έρευνα έχετε τη δυνατότητα, εάν το επιθυμείτε, να γίνετε υποψήφιοι ωφελούμενοι του μη πόσιμου νερού από το Αδριάνειο Υδραγωγείο. Στην περίπτωση που από τον σχεδιασμό προκύψει η δυνατότητα να καλυφθούν οι ανάγκες σας με μη πόσιμο νερό, η ΕΥΔΑΠ θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Το νέο δίκτυο μη πόσιμου νερού θα έχει μήκος αγωγών 5 χλμ. ενώ θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση περίπου 100 ψηφιακών υδρομετρητών (smart meters). Το σύστημα θα εξυπηρετήσει την κοινότητα του έργου εντός 1 χλμ. (το μέγιστο) από 2 υπάρχοντα ρωμαϊκά πηγάδια του ενεργού υδραγωγείου που βρίσκονται στο Δήμο Χαλανδρίου.

Αξιοποιώντας το μη πόσιμο νερό του Αδριάνειου Υδραγωγείου σε δραστηριότητες στις οποίες, σήμερα, σπαταλάμε άσκοπα πόσιμο νερό όπως για το πότισμα πάρκων και μεγάλων κήπων, το πλύσιμο δρόμων και αυλών, ο καθαρισμός εξωτερικών χώρων καθώς και για πιθανή επαγγελματική χρήση ή πυρόσβεση:

  • προστατεύουμε το περιβάλλον
  • συμβάλλουμε στην ορθολογική διαχείριση του νερού
  • βελτιώνουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα
  • κάνουμε την πόλη μας πιο ανθεκτική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date

Απρ 19 2021 - Νοέ 01 2021
Expired!

Time

All Day
Κατηγορία
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσεως