Εργαστήριο για το Τοπικό Αρχείο για το Χαλάνδρι

Στο πλαίσιο του προγράμματος Cultural Hidrant το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA)
διοργανώνει εργαστήριο γνωριμίας με το Τοπικό Αρχείο για το Χαλάνδρι. Το εργαστήριο απευθύνεται σε τοπικούς φορείς, εταίρους του προγράμματος και ειδήμονες και οι εργασίες του αφορούν το παρόν και το μέλλον του Τοπικού Αρχείου και της ψηφιακής Πλατφόρμας που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Cultural Hidrant.

Στόχοι του εργαστηρίου είναι:

  • Η γνωριμία με το περιεχόμενο του ψηφιακού Τοπικού Αρχείου και της διαδικτυακής Πλατφόρμας που θα το φιλοξενήσει.
  • Η συνδιαμόρφωση των θεματικών αφηγήσεων που θα παρουσιαστούν στην Πλατφόρμα για το ευρύ κοινό και η του τρόπου με τον οποίο θα προκύψουν συνεργατικά.
  • Η συζήτηση για τη σημασία και το μέλλον του Τοπικού Αρχείου. Από ποιους και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Πώς εξασφαλίζετε ότι θα παραμείνει «ζωντανό», ενεργό;

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 11:00-13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου (Γρ. Γυφτοπούλου 2, πλατεία Χαλανδρίου).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email:  [email protected]

Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Αν το επιβάλλουν οι συνθήκες, θα δοθεί η δυνατότητα για υβριδική παρακολούθηση (φυσική – διαδικτυακή).

Ελάτε να μοιραστούμε γνώσεις, ιδέες, δράσεις!

 

Η φωτογραφία παραχωρήθηκε στο Τοπικό Αρχείο από το © Ιστορικό Αρχείο Ε.Υ.Δ.Α.Π., I0046-0069  ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 1926

Date

Νοέ 28 2021
Expired!

Time

11:00 am - 1:30 pm
Κατηγορία
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Όροι Χρήσεως